Barn- och ungdomsträning

Trodde du att klättring bara var för vuxna – glöm det! Klättring är en sport för alla åldrar. På lördagarna är delar av hallen reserverad för oss under 20.

Barn som klättrar på topprep behöver ingen förkunskap. Däremot krävs alltid att den som säkrar har grönt eller rött kort. Vill du ta grönt kort för att kunna säkra ditt barn – boka en topprepskurs!
Vi har barnselar som du kan hyra av en hallvärd (se priser) och skor är gratis att låna. Repen sitter redan uppe.

Juniorträning på lördagar

Varje lördagsförmiddag kl. 10-13 i april t.o.m. september är delar av hallen reserverad för oss under 20, allt under överinseende av våra duktiga hallvärdar som hjälper till med tips och råd. Barnen kan förstås också klättra på övriga väggar under samma tid men då parallellt med klubbens övriga medlemmar.

Under juniorträningen finns funktionärer på plats som kan låta ditt barn prova på klättring på topprep. Observera att funktionärerna kan vara upptagna med att säkra andra barn när ni dyker upp, så allra bäst är om du som förälder kan skaffa grönt kort och själv hjälpa till att säkra.

Du kan inte lämna av ditt barn i hallen under juniorträningen.

Ja, det går bra att droppa in under juniorträningen men observera att funktionärerna kan vara upptagna med att säkra andra barn när ni dyker upp. Det finns risk att det blir mycket väntan för ditt barn om du inte kan säkra själv.

Terminsgrupper

Söndagsträningen kommer tillsvidare vara inställd då vi inte har någon som kan hålla i den.

Vill du engagera dig i barn- och ungdomsträning?
Kontakta junior@malmoklatterklubb.se!