Jippo på Malmö Klätterklubb

Just nu har klubben ingen som håller i jippoverksamheten och vi kan därför inte boka in några jippon i närtid, förhoppningsvis kommer vi igång med jippon snart.

Jippon hos oss fungerar som ett prova på-tillfälle där deltagarna ges möjlighet att klättra på våra upp till 14 m höga klätterväggar med rep och på våra lägre boulderingväggar. Vid denna klättring deltar instruktörer från klubben som sköter säkringsarbetet och gör jippot till en så riskfri upplevelse som möjligt. Observera dock att klättring alltid innebär vissa risker. Vi rekommenderar att ni läser igenom vår säkerhetsinformation och våra hallregler.

Våra jippon håller normalt på i 2 timmar. Vi tar ej emot grupper större än 4 personer under våra ordinarie öppettider.

Enklare förtäring är möjlig i lokalen men finns ej att köpa. Alkohol är inte tillåtet före eller under klättringen.

Oömma kläder med lite rörelsevidd rekommenderas. Vi har ett enklare omklädningsrum och det finns toaletter i kombihallen, men det finns ej tillgång till dusch.

Eftersom Malmö Klätterklubb är en ideell organisation utan anställda är vi beroende av frivilliga för att sköta våra uppdrag. Våra jippon är populära och vi har ibland många bokningar, så det är inte säkert att vi kan ta emot er på just det datum som önskas.

Normalt skall vi kunna hitta medhjälpare som kan vara med inom ca en vecka, och kontaktar er då med svar.

Pris

  • 150 kr per person för barn och ungdomar på 19 år eller yngre
  • 200 kr per person för vuxna

Vi har en lägsta avgift på 1000 kr per jippo. I priset ingår all nödvändig utrustning, samt personal som säkrar.

Privatpersoner kan betala kontant eller med kort direkt till instruktören. Företag och organisationer kan även betala via faktura.

Om deltagarna uteblir från ett jippo som ej avbokats senast 24 timmar före jippots början, kommer vi att fakturera detta med ett belopp av 1000 kr.

Jippoförfrågan

Just nu har klubben ingen som håller i jippoverksamheten och vi kan därför inte boka in några jippon i närtid, förhoppningsvis kommer vi igång med jippon snart.

(När vi är igång igen så skall man skicka ett mail till jippoansvarig@malmoklatterklubb.se med detaljer om när ni vill komma och klättra, hur många ni är och information om dig som bokar så återkommer vi inom en vecka om vi kan hitta en lösning för er. men just nu går det alltså inte alls)

Engagera dig!

Du som vill hjälpa till och se till att vi har en toppmodern klätteranläggning, anmäl ditt intresse!

Just nu söker dig med grönt kort som vill hjälpa till att säkra vid jippon och prova på. Skriv upp dig på listan så kontaktar vi dig med mer detaljer.