Allmänna öppettider

Stängt på helger under maj-augusti. Öppettiderna uppdateras minst en gång varje vecka.

måndag: 18:00 – 21:30
tisdag: 18:30 – 21:30
onsdag: 18:00 – 21:30
torsdag: 18:00 – 21:30
fredag: Stängt
lördag: Stängt (Bygge och fix - Medlem med tagg kan klättra)
söndag: Stängt (Bygge och fix - Medlem med tagg kan klättra)

Öppettider för dig med nyckeltagg

Om du har betalat en helårsavgift får du en nyckeltagg som ger dig tillgång till lokalen även när väggansvarig inte är på plats. Ledbygge, kurs och underhåll har alltid förtur.

måndag, onsdag, fredag: 16:00 – 22:30
tisdag, torsdag: 09:00 – 22:30
lördag – söndag: 09:00 – 18:00

Juniorträning

Veckans öppettider för juniorträning. Läs mer om juniorträning här.

lördag: 10:00 – 13:00

Klubben har öppet kvällstid större delen av veckan samt dagtid under helgen förutsatt att en väggansvarig finns på plats för att släppa in dig och ge dig tillgång till rep.

Öppettiderna uppdateras av väggansvarig varje vecka.  Vi rekommenderar att du för säkerhets skull följer oss på Facebook där meddelanden om ändrade öppettider kan komma på kort varsel. Om du har fått en nyckeltagg kan du komma in under lite friare öppettider även om väggis har fått förhinder men då måste du ha med dig eget rep.

Vill du engagera dig i klubben? Agera som väggansvarig, hjälpa till med juniorträning, bygga repleder etc.? Skicka ett mail till kontakt@malmoklatterklubb.se och berätta vad du kan tänka dig att bidra med samt få reda på vilka förmåner klubben har att erbjuda.

Bokningskalender

Här kan du se om delar av hallen är bokad för exempelvis kurser och jippon. Bokningar i kalendern påverkar inte klubbens öppettider.